Dobro došli na sajt Nacionalne koalicije za decentralizaciju!

Smatra se da ste samim dolaskom na portal Nacionalne koalicije za decentralizaciju upoznati sa pravilima korišćenja sajta, da ih prihvatate u celini i na sopstvenu odgovornost, kao i da sadržaj portala koristite isključivo za ličnu upotrebu.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju je vlasnik autorskih prava na sadržaj koji je na portalu objavljen i pored koga nije drugačije naglašen izvor.

Preuzimanje tekstova sa sajta nkd.rs je dozvoljeno je uz obavezno navođenje izvora (Izvor: Nacionalna koalicija za decentralizaciju) i autora teksta – ukoliko je on naveden, kao i uz obavezno postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.nkd.rs.

Prenošenje fotografija, ilustracija i video-materijala čiji je izvor Nacionalna koalicija za decentralizaciju dozvoljeno je samo uz saglasnost NVO Udruženja Nacionalne koalicije za decentralizaciju i samog autora.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju ne snosi odgovornost za tekstove objavljene na drugim portalima, a čiji su linkovi objavljeni u tekstovima čiji je izvor Nacionalna koalicija za decentralizaciju. Ti se linkovi ne smatraju delom sajta NKD-a.

Komentari na Fejsbuku

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 9. aprila 2019.) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara ispod postova na zvaničnoj stranici Nacionalne koalicije za decentralizaciju na Fejsbuku.

Administratori stranice Nacionalne koalicije za decentralizaciju na Fejsbuku zadržavaju pravo da brišu komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja na Fejsbuku i uređivačkoj politici Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Administratori stranice Nacionalne koalicije za decentralizaciju na Fejsbuku  zadržavaju pravo da sakriju ili obrišu komentare, pa čak i banuju pratioca zvanične stranice na Fejsbuku ukoliko oni:

– krše domaće ili međunarodne zakone,

– vređaju,

– pozivaju na nasilje,

– sadrže vulgarnosti,

– kojima se prete,

– koji su rasistički ili šovinistički,

– koji krše pravilo privatnosti trećih lica ili kojima se ona optužuju za krivična dela,

– koji se šalju automatizovano,

– koji nisu u skladu sa temom teksta,

– koji su predugački,

– koji sadrže linkove ka sadržaju koji nije u skladu sa uređivačkom politikom Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju ne odgovara za komentare posetilaca koji su izneli sopstveno mišljenje.

Izmene Pravila korišćenja

Nacionlna koalicija za decentralizaciju zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni i/ili dopuni Pravila korišćenja i neće biti odgovorna ni za kakve posledice proizašle iz promena. Promene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

Politika privatnosti

Politika privatnosti je sastavni deo Uslova korišćenja.