TRANSFORMIŠI SE ZA EVROPU – obuka za partnere

img_2363-400

Prva od četiri obuke za jačanje kapaciteta programskih partnera na projektu Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji (CS4EU), u okviru koga je NKD dobio institucionalnu podršku, održana je od srede, 10. maja do petka, 12. maja 2017. godine u prostorijama Beogradske otvorene škole.

Tokom trodnevne obuke, devetnaestoro učesnika i učesnica, imalo je priliku da, kroz predavanja i radionice, unapredi znanja i veštine u oblastima strateškog planiranja, upravljanja i uspešne komunikacije.

Učesnici su diskutovali i o zajedničkim ciljevima oko kojih ih je okupio projekat, mogućnostima za saradnju i prostoru za ostvarenje što boljih rezultata na ovom projektu.

Pored trenerskog tima iz BOŠ-a, za program su bile zadužene i predavačice: Sanja Nikolin za temu strateškog planiranja i upravljanja organizacijama civilnog društva i medijima, Nadežda Milenković, marketing ekspertkinja sa kojom su učesnici obuke razgovarali o načinima komuniciranja evropske integracije i Ivana Đurić koja je predstavila svoje dvadesetogodišnje iskustvo rada u javnog upravi i na reformama koje su deo evrointegracija.

Projekat Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji ima za cilj da kroz projektnu i institucionalnu podršku organizacijama civilnog društva i medijima, podrži njihovo aktivnije učešće u procesu pristupanja Srbije EU.

Realizaciju projekta podržala je Švedska.

Više informacija o projektu i aktivnostima svih parntera možete naći na transformator.boš.rs