SEKRETARIJAT

Na sastanku upravnog odbora koji je održan u decembru 2012. godine, doneta je odluka o formiranju samostalne kancelarije - sekretarijata koji će raditi za potrebe koalicije i njenih članica. U skladu sa tim, sekretarijat kao zasebna, profesionalizovana kancelarija, postoji od januara 2013. godine i trenutno broji 7 stalno zaposlenih.

AJ_DSC4469

Milena Velojić

Direktorka
e: milena@nkd.rs

Osnivačica i direktorka NKD-a. Rukovodi radom sekretarijata. Zadužena za strateško i programsko usmeravanje organizacije, koordinaciju rada članica i promociju organizacije u javnosti. Veruje da je svaka promena moguća, ali da je decentralizacija prva i osnovna. Anglistkinja po diplomi, aktivistkinja po opredeljenju. Veruje u tango.

dand

Danijel Dašić

Šef operacija
e: danijel@nkd.rs

Zadužen za sveukupno unapređenje efikasnosti rada i koordinaciju aktivnosti na programskom nivou. Usaglašava strateške planove koalicije sa operativnom pripremom i razradom implementacije aktuelnih projekata. Radi na jačanju kapaciteta u okviru koalicije i pružanju mentorske podrške koordinatorima i asistentima na projektu.
Gaga1

Dragana Cvetković

Finansijska menadžerka
e: dragana@nkd.rs

U NKD-u je od osnivanja. 12 godina iskustva na administrativnim i finansijskim poslovima u OCD sektoru.
Odgovorna za finansijsko planiranje, racionalnu potrošnju i izveštavanje. Stara se o poštovanju finansijskih procedura u organizaciji. Pruža mentorsku podršku članicama i partnerskim organizacijama iz oblasti finansija.
U slobodno vreme fotografiše, kuva i vozi bajs.
Profile Photo NCD site (1)

Slobodan Dimitrijević

Finansijski asistent
e: slobodan@nkd.rs

Brine da se svi administrativni i finansijski procesi odvijaju nesmetano kroz kontrolu ispravnosti dokumentacije koja je potrebna. Kao podrška administrativno prati rad svih kolega i koleginica u sekretarijatu. Početkom 2013. godine odlučio je da se pridruži Koaliciji jer veruje da svaka lokalna zajednica ima pravo da bude važna koliko i centar.

dzo

Jovana Strahinić

Koordinatorka programa
e: jovana@nkd.rs

Koordinarorka programa za evropske integracije, posvećena programskom razvoju NKD-a i unapređenju istraživačkih kapaciteta koalicije i članica. Autorka analiza i socio-ekonomskih izveštaja. Novinarka po vokaciji. Dežurni postavljač pitanja. Sloba je zove #rebelheart.

DSC_4073-2-crop (1)

Danijela Radošević

Koordinatorka programa
e: danijela@nkd.rs

Program izborne reforme.
Angažovana na poslovima praćenja, kontrole i analize kvaliteta ostvarenih rezultata na projektima i za razvoj odnosa sa medijima.
ja-nova

Ivan Cvetković

Koordinator informacionih sistema
e: ivan@nkd.rs

Sistem administrator, koordinator online sadržaja i IT podrška u sekretarijatu NKD-a. Zadužen za neometano funkcionisanje svih online servisa koje pruža koalicija, brine se o IT resursima u kancelariji, razvija aplikacije za potrebe projekata i pruža programsku podršku svim koordinatorima.